by
on
under Okategoriserade
Permalink

Kom i form – börja träna

Sommarhalvåret har gått mot sitt slut och tider där det kanske blir mycket hemmasittande är här igen. Du kanske därför börjar känna behovet av att börja träna. Under sommaren ter det sig naturligt att röra sig mer, det finns mer att göra ute och vädret är behagligare. Men under höst och vinter är det lite svårare. Det blir inte heller lättare i höstmörkret, ofta saknar du motivation till att ta initiativ och faktiskt göra det.

Ta hjälp av en coach

Har du svårt att komma igång kanske du bör fundera över att skaffa en hälsocoach. Det finns många hälsocoacher som ger ut gratis tips och inspiration dagligen. Skulle du vilja ta steget längre och anlita en hälsocoach lär du inte ångra dig, speciellt om det är svårt för dig att ta tag i din träning själv. Klicka dig vidare här och läs mer om vad en hälsocoach kan hjälpa dig med.

Din hälsa – ditt liv

Din hälsa speglar ditt liv. Mår du bra får du en högre livskvalitet. Mår du däremot dåligt lär det dessutom påverka andra delar i ditt liv, till exempel dina relationer, din arbetsförmåga och mycket mer. Därför är det viktigt att du tar tag i din hälsa och gör det du kan för att höja din livskvalitet.

Posted in Okategoriserade |