by
on
under , ,
Permalink

Spel till mobilen

shutterstock_279067040

Det finns en ofantlig mängd spel till mobilen, i den här artikeln tipsar vi lite om spel som har blivit populära.

Action

Infinity Blade 3, uppföljaren till Infinity Blade 2 och 1, men det har nog de flesta gissat sig till redan. Spelet är egentligen riktigt simpelt, något som många gånger fungerar bra för mobilspel, men det har en otroligt snygg grafik, även om man jämför med vilket annat mobilspel som helst. Spelet är inte mycket mer än ett Punch-Out spel, men det är lätt att fastna för det. Bäst av allt är det gratis.

Strategi

Over The Top Tower Defense eller OTTTD är ett tower defense spel. Dessa spel har verkligen börjat massproducerats känns det som många gånger. Till en början hittade man dem i överflöd på många flash-spel sajter runtomkring på nätet. För den som inte vet så går ett tower defense spel till på så sätt att fiender kommer strömmande från en eller flera bestämda platser och man måste bygga upp ett försvar som kan skjuta ned dem innan de når ens bas. Man kan få det för 22 kronor.

Poker

Vill man istället spela poker i mobilen är det ju roligare om man får spela mot andra spelare än bara en AI, det blir mer utmaning och till skillnad från de andra spelen i listan kan man ju även vinna pengar på att spela poker. Se bara till att ha koll på reglerna för de olika versionerna av poker som finns.

poker

Retro

Alone in the dark är en återutgivning av det ursprungliga spelet med samma namn som kom ut till PC 1992, ett polygon skräck-äventyr som hyllades som ett av de bästa spelen för sin tid när det först kom ut. Ett måste för alla som älskade spelet när de var yngre. Och det kostar bara ett par kronor att få ta del av detta historiska spel.