by
on
under ,
Permalink

Bästa hälsoapparna

human-hand-mobile-colorful-sports-ui-apps-flat-icons

För dig som tänker på din hälsa kan en app vara ett perfekt hjälpmedel för att hålla koll eller kanske hjälpa till med det du tänker företa dig.

För rökaren som tänker sluta finns det appar att ta till hjälp. Rökfri är appen som hjälper dig med motivationen och ger dig pepp på vägen till att bli rökfri. Du får dessutom veta hur mycket pengar du sparat. Den här gratisappen kommer från 177 Vårdguiden och kan hittas i både Appstore och på Google Play.

Har du svårt att somna på kvällen kan en app som hjälper dig vara en bra lösning. Relax Melodies: Sleep and Yoga är appen som ger dig ett stort urval av avslappnande melodier och ljud som du själv kan skräddarsy efter hur du tycker det passar dig. Finns både i Appstore och Google Play.

Menskoll är appen som hjälper till att hålla koll på mensen och beräknar när din nästa mens ska komma utifrån beräkningar från de tre senaste månaderna. Du kan i appen lägga in symptom och humör under mensen. Med beräkningarna kan du också få se en beräkning på när du har förväntad ägglossning och vilka dina fertila dagar är. Appen hittas i både Appstore och i Google Play.