by
on
under ,
Permalink

Smarta produkter skyddar din telefon från skador

smartphone

Våra mobiltelefoner får allt större skärmar, och med det blir de också mer sårbara för repor och stötar av olika slag. Att skydda sin telefon från skador, till exempel genom mobilskal och stötskydd av olika slag, blir därför allt viktigare.

Såhär kan du skydda din telefon

Repor är näst intill omöjliga att undvika om du lägger din telefon utan något skydd i en väska eller jeansficka tillsammans med nycklar. Om du dessutom råkar tappa din telefon i marken kommer du garanterat att kunna se skadan på en oskyddad telefon. Idag finns det dock många produkter på marknaden som kan skydda din telefon. Det kanske allra vanligaste är ett skydd i hårt plast som du trär på telefonens baksida. Denna skyddar dock inte själva skärmen. Det finns separata glas som placeras över skärmen på telefonen. Om olyckan är framme kommer då detta glas att krossas, och skärmen undviker skador. Att köpa ett heltäckande fodral till telefonen är ett annat effektivt sätt att skydda den på. Idag finns det många olika fodral som liknar plånböcker och som också rymmer kreditkort, pengar och legitimation.

Telefonskador blir vanligare

Samtidigt som våra mobiltelefoner blir lättare att repa och skada blir vi också mer och mer oförsiktiga med dem. I en undersökning visade det att hela 29% av Sveriges befolkning har haft sönder sin telefon det senaste året. Sätten som telefonerna går sönder på är många, och mer eller mindre orsakade av användaren själv. Det kan dock hända olyckor och uppstår situationer som användaren inte kan skydda sig från.. Det finns fall där nya telefoner har spruckit när de ligger helt stilla, och du har kanske hört talas om telefoner vars laddare har gett ifrån sig stötar? Med olika skyddsprodukter till din telefon undviker du de mest onödiga skadorna som du själv utsätter din telefon för.