by
on
under
Permalink

Hantering av digitala bilder

I och med att fler och fler fotograferar digitalt idag, kanske främst med sin mobil men också med digitala kameror. Hanteringen av digitala bilder kanske inte alltid är som den ska vara. Har du dina bilder på ett säkert ställe så även om din dator, telefon eller annan digital utrustning havererar så finns bilderna kvar?

Du kanske har erfarenheten av att fotografera digital och använder dig av ett system där du laddar upp dina i ett moln så du vet att dina bilder ligger säkert. Det finns många olika tjänster som hanterar digital information och moln tjänster böra bli både vanliga och relativt billiga.

Det går ju även att lagra dina bilder på en extern hårddisk i hemmet också men samtidigt så känns det lite overkill då idag så kan man spegla den molntjänst man har så att oavsett vilken enhet du kolla på bilderna så är det den bild som ligger i molnet.

Samtidigt så kan det kännas skönt att både använda livrem och hängslen när det gäller ens bilder, dessa går inte att ersätta med något i världen om de skulle försvinna. Om du fotograferar enbart med din mobil, säkerställ att du inte förlorar dina bilder om du skulle tappa bort din mobil.