by
on
under ,
Permalink

Poker live eller poker på nätet?

Ska man spela poker live eller på nätet? Det är en fråga de flesta pokerspelare ställer sig, och det enkla svaret är väl egentligen: varför välja? Det finns inget som hindrar dig från att göra båda två om du gillar och är bra på det. Det finns dock ett par skillnader som du bör hålla koll på och som kan ha avgörande betydelse för vad du väljer.

Poker på nätet

Poker på nätet är det överlägset mest populära och det finns en mängd fördelar med det jämför live, åtminstone på papper. Spelar du på nätet kan du ha flera bord igång på en gång vilket oftast är en fördel om du vill vinna. Det gör att du lättare kan fokusera på att bara spela dina bra händer utan att det känns som att det enda du gör är att du lägger dig. Det säkraste sättet att bli en bra pokerspelare är också att spela så många händer som möjligt. Där är poker på nätet överlägset för att samla ihop alla dessa händer och utveckla dig som spelare. Se till att välja ett bra pokerrum för ditt spelande bara. Många spelare är bra, särskilt såna som bara spelar på kul och inte tycker det är hela världen att förlora ett par hundralappar.

Poker live

Poker live har den stora fördelen att det är en helt annan känsla än att spela på nätet. Det blir ett socialt spel hellre än ett solitärt, och du som är bra på att läsa människor kan enkelt skaffa dig fördelar som är svårare att få på nätet. Det är överlag väldigt roligt att spela live, så om du mest har erfarenhet av att spela på nätet: ta dig tid att ge dig ut på ett riktigt casino för att spela en turnering där. Eller dra ihop polarna och arrangera en pokerkväll hemma.