by
on
under
Permalink

Dags att uppdatera?

För oss tekniknördar är det alltid lockande att uppdatera sin tekniska prylar. Oavsett om det gäller ett operativsystem eller den nyaste modellen så anses oftast denna uppdatering som ett steg framåt. Idag tänkte vi därför titta lite närmare på de prylar som får det att vattnas i munnen.

Apple iPhone 7 Plus

iPhone 7’s storasyskon 7 Plus är verkligen något vi mer än gärna skulle lägga vantarna på. Med sin stora kristallklara skärm känns detta som en mobiltelefon som man verkligen kommer att ha användning för, oavsett om det gäller fotografering, streaming eller andra aktiviteter. Nu har Apple dessutom släppt en specialversion av denna mobil som är röd vilket gör oss än mer övertygade om att det är något som bör köpas snarast. Att man dessutom kan få tag i en rabattkod gör att denna mobil känns mer lockande än någonsin.

GoPro Hero5 Session

GoPro är det märke de flesta tänker på när de hör ordet actionkamera. Kameror från GoPro har i många år varit standard för extremsportare av alla slag och de har blivit allt populärare hos ”vanliga” konsumenter. När de nu släppt en ny version av deras ”budgetkamera” Session vattnas det i munnen hos oss hobbyfotografer. Den är vattentålig ner till 10 meter, kompakt och har nu röststyrning. Det här är något vi verkligen vill ha inför sommarens vattenlekar.

Xbox One Scorpio

Vid horisonten skymtar vi den kommande uppdateringen av Xbox One. En uppbiffad Xbox One som ger oss som spelare en än bättre upplevelse låter oerhört lockande och vi ser verkligen fram emot att ha få provköra denna goding.