by
on
under
Permalink

Musik i mina öron

Nuförtiden kan du lyssna på musik vart du än befinner dig. Du kan utöver att lyssna även diskutera musik på olika forum, ta del av podcasts där de senaste musiktrenderna diskuteras, skapa och rangordna din favoritmusik i egna spellistor som du sedan kan dela med dig av.

Skulle inte detta vara nog finns det diverse appar till din smarttelefon där du kan mixa låtar eller rent av skapa egen musik med hjälp av inbyggda DJ-verktyg. Möjligheterna är oändliga och aldrig förr har musik varit så lättillgängligt. Musiktjänsten Spotify, som grundades i Sverige, offentliggjorde under 2016 siffror som visar att de har över 100 miljoner aktiva användare.

Hur kan jag förbättra min musikupplevelse?

Om du är på jakt efter att uppgradera ditt befintliga ljudsystem är det värt att surfa in hos Reference Audio. Här hittar du som ljudfantast allt och lite till. Om du har som vana att lyssna på musik när du åker kollektivtrafik och har tröttnat på dina hörlurar, som högljutt läcker ut din spellista till medpassagerarna, finner slutna, brusdämpande modeller här. Tillhör du gruppen människor som har en monsterteve på väggen måste du givetvis matcha den med ett riktigt bra surroundsystem. För dig som föredrar lite mer old-school-stil på dina teknikprylar hittar även vinylspelare i sortimentet. Är du alltid på språng finns här även en kategori med portabelt ljud där du kan köpa både vattentäta, stänksäkra och stilrena högtalare.

Utöver den fysiska butiken i Stockholm, som är värt ett besök enbart med anledning av deras bio-rum, kan du handla deras breda sortiment via hemsidan. Här får du också svar på vanliga frågor. Missa inte att bli medlem i kundklubben där du får de allra bästa erbjudandena skickade direkt till din inkorg.