by
on
under ,
Permalink

iPad – fjärde generationen

3064339-tablet-computerApples iPad är en surfplatta i absolut världsklass och en av våra mest populära teknikprylar idag. Den bästsäljande surfplattans fjärde generation lanserades 2012 och innebar bland annat ett snabbare wi-fi, bättre kamera, bättre grafik och en ny Lightning-kontakt jämfört med den tidigare varianten.

Idag är det inte ovanligt att se både farmor och barnbarn roa sig sida vid sida med en iPad och det är inte svårt att förstå varför. Den klassiska surfplattan har, tack vare sin användarvänlighet och sina många olika användningsområden, hittat hem hos både unga och gamla. Paddan tillåter oss att både jobba, spela spel, kommunicera med omvärlden, surfa på nätet, shoppa, läsa tidningen och maila – listan kan göras väldigt lång. Med åren har det också dykt upp en rad olika prylar till iPaden, eller ”paddan”, som många gärna föredrar att kalla den.

Beroende på vem du är och vad du mest använder din iPad till, finns det flera olika prylar att välja mellan. Med hjälp av rätt tillbehör kan du även se till att öka livslängden på din iPad. Det kan vara till exempel ett fodral, ett displayskydd eller en rengöringsprodukt till skärmen. Du kan även skaffa extrabatterier för att säkerställa att alltid kunna använda iPaden, vilken kan vara bra när du befinner dig på resande fot. På tal om resetillbehör finns det dessutom särskilda ställ, så att du kan montera din iPad i bilen på ett smart sätt, till exempel i nackstödet framför dig.

Men det finns också många fina yttre tillbehör som kan piffa till din iPad i syfte att få den så personlig som möjligt, som dekaler och väskor, så varför inte låta din iPad spegla din personlighet och dina intressen?