Köpa studentlitteratur

 

Att köpa kurslitteratur är en djungel. Man ska hitta rätt ISBN nr, rätt version och rätt språk. Det kan ta flera timmar att hitta den version som din lärare har bestämt att ni ska ha, för de bestämde sig för att skita i förra årets version som dina tidigare kursare hade. Det är utmattande och mest bara irriterande.

Köp online

Genom att köpa kurslitteraturen online slipper du detta problem, till viss del. För att slippa det gäller det att du handlar på en sida som har just den bok du söker, eller har möjligheten att få tag i din bok. Sök på din bok online och klicka hem den så du kan studera i lugn och ro.

Studera rätt

Att studera idag är en uppgift som inte alla klarar. Det kräver en otrolig disciplin och man måste veta exakt vad man ska göra. Många som börjar efter gymnasiet förstår inte att de inte kommer bli jagade av lärare med uppgifter som ska göras. Det är någonting man måste lära sig själv. Genom att skapa en egen studieteknik och skapa ett sätt som fungerar för dig så kommer du mycket lättare lära dig alla saker. Se till att hitta ditt sätt, inget sätt är fel, bara om det inte fungerar för dig.