by
on
under ,
Permalink

Bästa träningsapparna

Workout

I och med den explosionsartade utvecklingen av de smarta mobilenheterna, har även urvalet av hjälpmedel inom träning blivit stort.

De flesta apparna arbetar mot GPS och använder den för att tillexempel mäta sträcka höjder och hastighet. Beroende av vilken typ av träning du tänker utföra finns det *ett stort urval att välja mellan* (http://www.expressen.se/halsoliv/hitta-den-ratta-appen-for-just-din-traning/
). För iPhone och andra Apple produkter vänder du dig till Appstore för att hitta relevanta appar. För Android har du i huvudsak Google Play, men det finns även andra sajter att använda för att hämta sina appar.

Runkeeper är en app som fungerar för olika typer av träning. Du kan välja löpning och ställa in en spellista som du kan lyssna på under turen. Tydlig och enkel att använda med god överblick. Finns i gratisversion och går att köpas i fullversion.

Endomondo är en gratis app som går att använda för alla typer av aktiviteter. Endomondo användare kan utmana vänner och andra anslutna till appen i olika tävlingar.

7 Minute Workout är en app med 12 olika övningar, där du använder din egen kroppsvikt som motstånd. Övningarna visas i filmsekvenser och gör träningen enkel. Träningen utförs i intervaller i 30 sekunder med 10 sekunders vila mellan. En gratis app där en uppgradering för att justera övningarna kostar en slant.

Tabata Timer är ytterligare en app för intervallträning. Du kan kombinera intervallet med olika övningar som till exempel burpees eller squats. Passen är korta och högintensiva i denna gratisapp.